Kërkimi
Shiten per arsye emigrimi Data e publikimit online:  18/02/2013


 
Shiten per arsye emigrimi 2 numra telefoni Vodafon dhe AMC (0696888880 / 0686888880). Çmimi, 5000 Lek secili

çmimi: 5.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696555558

Njoftim i vendosur më:  18/02/2013
Rubrika:  Elektronikë-Elektronikë-Celularë, tabletë dhe karta


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".