Kërkimi
Rafte Marketi Data e publikimit online:  05/11/2013


 
Rafte Marketi, 7 cp, metalike, 1 m x 2.20,, 100.000 Lek

çmimi: 100.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0694276022

Njoftim i vendosur më:  05/11/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".