Kërkimi
Rafte Marketi Data e publikimit online:  07/10/2013


 
Rafte Marketi cilesore, ngjyre pana me shirita blu, gajtesi 4 m, lartesi 2m, ndarje nga 40 cm, ndarja e fundit 50 cm, ne gjendje shume te mire, shume pak te perdorura. 10.000 leke metri.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0683388111

Njoftim i vendosur më:  07/10/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".