Kërkimi
Paisje lokali Data e publikimit online:  01/10/2013


 
Paisje lokali, kolltuke 130.000 leke, ekspres kafeje 70.000 leke, tavolina, frigorifer ftohes 60.000. Çmime te diskutueshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684657184

Njoftim i vendosur më:  01/10/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".