Kërkimi
Per arsye mbyllje aktiviteti Data e publikimit online:  20/04/2013


 
Per arsye mbyllje aktiviteti te nje biznesi bulmet-sallameri, shitet banak frigorifer ftohes 3m, frigorifer ngrires 2x1m.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684663074

Njoftim i vendosur më:  20/04/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".