Kërkimi
Rafte metalike Data e publikimit online:  02/07/2012


 
Rafte metalike, per supermarket, 200m linear, ne gjendje shume te mire, ngjyre e bardhe me pana. 8.000 leke/m linear.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684634455

Njoftim i vendosur më:  02/07/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".