Kërkimi
10 tavolina druri Data e publikimit online:  03/05/2012


 
10 tavolina druri + 2 stola, per ambjente te jashtme. 50 € secila.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682021918

Njoftim i vendosur më:  27/04/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".