Kërkimi
Paisje per furre buke Data e publikimit online:  02/03/2012


 
Paisje per furre buke dhe pastiçeri, brumatrice 100l, prerese buke, mikser pasticerie, furre pasticerie me gaz. 450.000 leke


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696500930

Njoftim i vendosur më:  02/03/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".