Kërkimi
Rafte dyqani Data e publikimit online:  14/02/2012


 
Rafte dyqani te pershtashme per market, mall italian ne gjendje shume te mire. 15000 leke/m linear adresa: Prane shkolles se Inxhinierise


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  0686346837

Njoftim i vendosur më:  14/02/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".