Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 91 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 7
 
FRIGORIFER BANAK E pershtatshme per piceri. Gjatesia reth 1.80m. 4 muaj i perdorur. Ne gjendje shume te mire,, 70000 ...

70.000  | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Shiten, 6 komplete tavolinash, zgare me gaz italiane profesionale, tavoline pune, kuzhine e veshur inokx, nj...

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
FURRE me 4 kate, me taban, me gaz 7000Euro, furre me rrotullim, me gaz 3500Euro, mikser 1000Euro, sharre b...

350 Euro | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
PAISJE FAST FOOD-I frigorifere xhami, 1.6m linear, 50000 Leke; gjiro italiane me pllake qeramike, linje trefazore, aspi...

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Shiten paisjet e nje lokali, 7 kolltuqe. 7000 leke copa, 5 tavolina. 2800 leke copa dhe 8 karrike. 2000 leke copa.

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Rafte per Farmaci me banak, sirtare. Ngjyre e bardhe, 40000 Lek

40.000 Lek | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
13 KOMPLETE TAVOLINASH dhe karrigesh per ambjent te brendshem, 6 komplete per ambjent te jashtem. Ne gjendje te mire, 15000...

15.000 Lek | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
PAISJET E NJE FURRE BUKE ME GAZ, KAPACITET 60 BUKE + PAISJE PASTIÇERIE TE KOMPLETUARA ME TE GJITHA AKSESORET, BANAK. PAISJET JANE ITA...

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN ME 50% TE VLERES, PAISJE PER SHKOLLA, ZYRA DHE INSTITUCIONE, KOMPJUTERA, KARRIKE & TAVOLINA SHKOLLE NGA TE GJITHA MODELET, SISTEM KAMERASH SIGURIE, FONI E KOMPLETUAR, KARRIKE TRE VENDESHE PLASTIKE ITALIANE, DERRASE SHKRIMI ...

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Frigorifer banak akulloreje. Ne gjendje shume te mire. Shitet per arsye falimenti. 40.000lek.

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
FRIGORIFER FRESKUES kollon. I pershtatshem per supermarkete ose bare, 40000 Lek

40.000 Lek | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
PAISJE BUTIKU shesim total mallin e nje butiku rrobash. Rroba te ndrysheme gra dhe femije, rafte, manekina.

  04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kompresor ajri 100 lt. Me 2 pistona. 3 fazor prodhim italian. Ne gjendje te mire pune, 150 Euro

150 Euro | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Shiten 7 komplete kolltuqesh (ne forme karrige) moderne per ambient lokali te brendshem. Shume pak te perdorur, 6000 Lek secili i...

6.000 Lek | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
QEPENE METALIK per dyqan, ne gjendje te mire, me permasa, gjeresi 2.65m dhe Lartesi 2.20m. ,, 14.000,00 Lekë I disk...

14.000 Lekë | 04/08/15

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 91 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 7