Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 140 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 10
   
PAISJE FAST FOOD xhiro, tost, friteze, llampe, zgare, tavoline pune 2.2m inoks, frigorifer banak me 10 vasketa, aspir...

250.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet, Poltron Dentisti si dhe paisje dentare, vetem 4 muaj te perdorur. Shitet per arsye emigrimi. Çmimi I...

  22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET PAKET E PLOTE TRING, NJE VJEÇARE, me aparat, smart kart dhe abonim nje vjecar, i gjithi ne kuti, e re e pahapur dhe e pa aktivizuar. S...

  22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KEPUCE USHTARAKE dhe 2 pale çizme ushtaraku, nr.42, per burra, 19000 Lek

19.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
FRIGORIFER, 2-katesh, ngjyre e bardhe. 10000 leke. 2 Divane, 3-sh, njeri behet krevate dopio, 10000 Lek total

10.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET PRERESE SALLAMI profesionale (per dyqan), e paperdorur, 30000 Lek

30.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
PAISJE LOKALI: 5 komplete tavolinash plastike, per ambjent te jashtem, 8000leke kompleti, 6 mushama per rrethim lok...

5.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
FUSTAN NUSEJE, mase mesatare, me menge te gjata, i bardhe. I papaerdorur. Shitet, 20000 Lek

20.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET UNIT DENTAR ITALIAN, I perdorur, me 4 dalje, komresor, sedelino.

  22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET, trapano i paperdorur, ne kuti, matrapik Aeg, 800w. Çmimi, 30000 Lek

30.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
2 GJENERATORE Iveco, panel automatik, silenzios, pak ore pune, 30 dhe 50 kva. 4500euro dhe, 6000 Euro

6.000 Euro | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET ORE DORE, e re, (per nuse) me gure Swarovski, mekanizem Japonez,, 8500 Lek

8.500 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Makine qepese Makine qepese industriale Singer lineare per tegel te drejte 35.000 lek te reja, 35.000,00 Lekë I di...

35.000 Lekë | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KREVAT TEK, me hapje, i pa perdorur, bashke me dyshekun. 20.000 leke dhe 2 krevate tek metalik, 6000 Lek secili

6.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAIJET E NJE FAST FOODI, SOBE PER PJEKSJE PULASH, KAPACITETI DERI NE 12 COPE. 35.000 LEKE, FRIGORIFER KOLLON FRESKUES, 30000 ...

30.000 Lek | 22/09/16

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 140 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 10