Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 311 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 21
 
BANAK LOKALI i kompletuar ngjyre venge dhe rover, me lavapjate + grup te integruar, rafte etj, shume pak i perdor...

45.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJET E NJE FAST FOODI, totalisht e kompletuar, me paisje inoksi te ardhura nga greqia, pak te perdorura. 2.500 Euro. Adres...

  25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
TAVOLINE + 6 KARRIGE ngjyre qershie, materiali super cilesor dhe model i bukur, ne gjendje shume te mire, 28.000,00 Lekë ...

28.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
MAKINE QEPSE gjermane e markes "PHOENIX" me pedale korenti, shume funksionale, ne gjendje shume te mire, 8.000,00...

8.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
FRIGORIFER KOLLON freskues dhe ngrires, ne gjendje shume te mire, 19.000,00 Lekë Kontaktoni: Shtepia e Ofertave 2. Rru...

19.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
DIVAN KEND ngjyre bezhe, i paperdorur ndonjehere, materiali shume cilesor si copa edhe sfungjeri, 85.000,00 Lek...

85.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
KREVAT FEMIJESH ngjyre pana, i bere me porosi me material super cilesor, ne gjendje shume te mire, 10.000,00 Lekë Ko...

10.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
KARREL PARUKERIE i paperdorur, i punuar me material druri cilesor, 11.500,00 Lekë Kontaktoni: Shtepia e Ofertave 2. R...

11.500 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
BIBLIOTEKE librash dhe vend per tavoline studimi, kapaket mdf, ne gjendje shume te mire, 11.580,00 Lekë Kontakt...

11.580 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
FRIGORIFER banak ngrires ngjyra e bardhe, ne gjendje shume te mire, 19.000,00 Lekë Kontaktoni: Shtepia e Oferta...

19.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
BOLIER VERTIKAL 80 L i paperdorur, 10.000,00 Lekë Kontaktoni: Shtepia e Ofertave 2. Rruga "Sulejman Delvina" prane Hotel ...

10.000 Lekë | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Motorrskaf me 20 ore pune. Viti 2007. Me 2 motorra. Fuqia 240kwf, 25000 Euro

25.000 Euro | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
   
20 KARRIKE LOKALI venge me lekure pana. 1000 Leke/secili i diskutueshem. 2 komplete tavolinash me karrige, 7000 Lek se...

7.000 Lek | 25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
   
PAISJET E NJE BUTIKU manekine 2500 Lek. Ekspozitor kepuce. 10.000 Lek. Hele inoksi + serxhen xhami. 6500 Lek. Ekspozitor ...

  25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Tende, 40m², mushama e gomuar, 7mx6m, me konstruksione metalike, veshje anesore me plasmas, ngjyre qumeshti...

  25/11/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 311 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 21