Kërkimi
Biznesi Farmaci Data e publikimit online:  26/04/2013


 
Biznesi Farmaci, klientele te rregullt, aktivitet 10 vjecar. Adresa: rr."Pashko Vasa", 5000000 Lek

çmimi: 5.000.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  069215063

Njoftim i vendosur më:  26/04/2013
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".