Kërkimi
Shitet aktiviteti nje dyqan veshjesh: Data e publikimit online:  12/04/2013


 
Shitet aktiviteti nje dyqan veshjesh: Kostume vajzash per sezonin pranvere-vere model sportiv. 300 copex500. Bluze te ndryeshme per sezonit vere-pranvere, vajza dhe gra. 200copex300.Kostume te tjera me modele te ndryshme grash. 30 copex800leke. Çarçaf dopio dhe tek, mbulesa tavoline dhe mbulesa krevati. 100 cope. Shuma totale. 30.000 leke. Artikuj te ndryshem per femije, djem, vajza dhe gra. 50.000 leke. Makine qepese, 3 fazore, industriale, marka Durkop Japan. 60.000 leke, Lek


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685122503

Njoftim i vendosur më:  12/04/2013
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".