Kërkimi
Kerkohet firme ndertimi Data e publikimit online:  31/05/2013


 
Kerkohet firme ndertimi, per investim kundrejt perqindjes, zone me studim urbanistik, ne Karpen te Kavajes, 60 m larg detit, per toke truall me sip. 1500m².


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697529454

Njoftim i vendosur më:  31/05/2013
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Partnerë biznesi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".