Kërkimi
Dyqan Lulesh Natyrale " Flowers and Fish" Data e publikimit online:  09/07/2013


 
Dyqan Lulesh Natyrale " Flowers and Fish" Kërkon të punësojë: Shitëse Me eksperiencë pune në dyqane lulesh Të ketë eksperiencë për buqetat, makina dasmash dhe dekorime ambjentesh Pagë shumë e mirë + siguracion Adresa: Pranë Komunës se Parisit, 20m² nga kryqëzimi


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692061801

Njoftim i vendosur më:  09/07/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".