Kërkimi
Dyqan akulloresh Data e publikimit online:  20/03/2013


 
Dyqan akulloresh Kërkon: Shitëse për akullore Mosha 18-30 vjec Me ose pa eksperiencë pune Paga e kënaqshme Adresa: Tek Ish-blloku


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697762364

Njoftim i vendosur më:  20/03/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Shitës


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".