Kërkimi
KOMPANIA E PRODUKTEVE Data e publikimit online:  27/09/2012


 
KOMPANIA E PRODUKTEVE DHE PAISJEVE PROFESIONALE PER PARUKERI DHE ESTETIKE OLSI HAIR SYSTEM Kerkon MENAXHER/E SHITJE NE TERREN MOSHA MESATARE 25 VJEÇ KRITERET E KERKUARA TE KENE EKSPERIENCE PUNE NE FUSHEN E KOZMETIKES TE KENE AFTESI TE MIRA KOMUNIKIMI TE KENE AFTESI TE MIRA MENAXHIMI TE JENE TE PAPERTUESHEM NE PUNE TE NJOHIN SHUME MIRE TIRANEN PAGESA E KENAQSHME DERGONI CV-ne TUAJ ME FOTOGRAFI NE ADRESEN E EMAIL: olsi_hairsystem@yahoo.it ADRESA: RR.”GJON BUZUKU”, (prane vila Gold)TIRANA ALBANIA


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  0674092317
Celular:  0674040054 / 0695544455

Njoftim i vendosur më:  27/09/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Menaxher


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".