Kërkimi
Kerkohet Data e publikimit online:  24/11/2012


 
Kerkohet -Juriste (Avokate) minimumi grada Master -Letrare ose Perkthyese ne fushen e botimeve -Ekonomiste minimumi grada Master -Farmaciste me liçence e gatshme te ushtroje aktivitetin - Informaticien


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695529213

Njoftim i vendosur më:  24/11/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Jurist


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".