Kërkimi
Palestra "Performace Gym" Data e publikimit online:  10/12/2013


 
Palestra "Performace Gym" Kerkon te punesoje Recepsioniste Instruktor Fitnes Instruktore Aerobie Adresa: Ngjitur me Kopeshtin Botanik


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  performacekledi@hmail.com
Celular:  0662000600

Njoftim i vendosur më:  07/12/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Instruktor


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".