Kërkimi
BUTIK BON BON Data e publikimit online:  02/11/2012


 
BUTIK BON BON (Vetem me veshje per femra) Kerkon te punesoje: Shitese Te jete e komunikueshme Mosha 18-32 vjeç Paga 25.000 leke + siguracione + perqindje + bonus Orari i punes 7 ore Te interesuarit te paraqiten prane dyqanit nga ora 11.30-14.00 tek rruga "Sulejman Delvina", prane sheshit Willson, tek posta nr.8, ish Blloku


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0665763979

Njoftim i vendosur më:  02/11/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Argjendar


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".