Kërkimi
Bar Restorant Ulqini Data e publikimit online:  05/07/2013


 
Bar Restorant Ulqini Kerkon Shef/-e Kuzhine Kamarier Bari Kamarier Restoranti 2 Nd/-Kuzhiniere Pastruese – Pjatalarese Motorrist per sherbim Taxi Te kete motorrin e tij Me eksperience pune Adresa: Perballe ish disko Albania, afer 15 kateshit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692175478

Njoftim i vendosur më:  05/07/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kuzhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".