Kërkimi
Zgara Korçare 2 Data e publikimit online:  20/03/2012


 
Zgara Korçare 2 Kerkon: 1- Zgarist Profesionist 2- Kuzhinier i specializuar ne kuzhinen tradicionale 3- Specialiste e brumit per pergatitjen e lakroreve ne saç. 4- Pjatalarese, Sanitare 5- Kamarier me pervoje te gjate pune (me nje gjuhe te huaj) 6- Motorrist (me motorrin e tij, te dije shume mire adresat) Adresa: Rr. 'Sami Frasheri", tek hyrja e Liqenit.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696542754

Njoftim i vendosur më:  20/03/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kuzhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".