Kërkimi
Lulishte 1 Maji Svejk Beer Garden Data e publikimit online:  06/09/2013


 
Lulishte 1 Maji Svejk Beer Garden Kerkon te punesoje Pjatalarese Pastruese terreni Kamarier Restorant peshku Kamarier Restoranti Nd/-Kamarier Te dine anglisht (gjuhe tjeter perben avantazh) Orari i takimit nga ora 9.30-11.00 Adresa: Rr. “Xhorxh W Bush”, prane Ures se Tabakeve, prane ish Lulishte 1 Maji


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  2230151
Celular:  0672087621

Njoftim i vendosur më:  06/09/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".