Kërkimi
Bar Lulishte Tirana Data e publikimit online:  06/08/2013


 
Bar Lulishte Tirana Kerkon Kamarier Nd/Kamarier Adresa: Rr. “Kavajes”


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682284989

Njoftim i vendosur më:  06/08/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".