Kërkimi
Bar Restorant Ulqini Data e publikimit online:  25/06/2013


 
Bar Restorant Ulqini Kerkon Kuzhinier Shef Kuzhine Kuzhiniere (F) Turni I Te njohe kuzhinen tradicionale shqiptare, preferohet te njohe dhe kuzhinen Europiane 2 Kamarier Bar Restoranti Picier profesionist me furre druri Paga shume e mire Adresa: Perballe ish disko Albania, afer 15 kateshit


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692175478

Njoftim i vendosur më:  25/06/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".