Kërkimi
Top Bast Data e publikimit online:  25/06/2013


 
Top Bast Kerkon te punesoje: Kamarier Adresa: Rr. "Siri Kodra"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672263405

Njoftim i vendosur më:  25/06/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".