Kërkimi
Zgara Korçare Data e publikimit online:  02/05/2013


 
Zgara Korçare Kerkon te punesoje: Kamarier/e Me eksperience pune Adresa: Perballe Arkives, tek treni


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673872777

Njoftim i vendosur më:  02/05/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".