Kërkimi
Bar Oslo Data e publikimit online:  27/02/2013


 
Bar Oslo Kerkon Kamarier Me eksperience pune Adresa: Blv. "Zog I"


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  222 71 23

Njoftim i vendosur më:  27/02/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kamarier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".