Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 183 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 7 e 13
   
RR. "JORDAN MISJA", 200m para Xhamise , shitet vile, 3-kateshe, 2 kate banimi, kati I magazine, sip./tualli 420m², sip./...

350.000 Euro | 21/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SUKTHI I RI, DURRES, shitet banese e re private 2+1, sip. 112m² + toke 600m²., Shtepia ne proçes legalizimi, dhe toka me ...

60.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
RRUGA "FOTO JANKU", PRANË HIPOTEKËS SË TIRANËS, në buzë rrugës së re që lidh rrugën “Don Bosko” me rrugën” Jordan Misja”, shitet shtepi private , 35...

100.000  | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SAUK I POSHTEM, tek rreth rrotullimi qe shkon per tek Tegu, shitet vile tre kateshe, sip.421m² banim + 340m² truall,...

270.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Prane City Park, tek tera e ofiçines City Park, shitet 3 kateshe, e pershtatshme per biznese, aktivitete te ndryshme ose banim. Sp. 340m² ndertim, o...

250.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
DURRES, mbrapa Ambulances Qendrore, shitet shtepi private , 2 kateshe, 150m²/kat, 500 Euro m2

500 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
RR. "BARRIKADAVE", pranë Eden Parkut, shitet shtepi private , 300m2, e hipotekuar, 1000 Euro m2

1.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
KAMEZ, shitet vile, 3 kateshe, sip. 250m² truall, ndertesa+truall, 100m2, uje dhe drita 24 ore, parking, 27...

270.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
TEK UNAZA E RE E SHKOZETIT, shitet shtepi private 1-kateshe, ndertim i ri, sip.115m², e rregulluar, dokumentat ne proces legaliz...

7.000.000 Lek | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
AFER FABRIKES SE BUKES, jepet me qera shtepi private 1-kateshe, 2+1, e mobiluar, sip. 80m², oborr i shfrytezueshem per parki...

20.000 Lek | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Rr. "Halit Bega" shitet 2+1, +garazhd. Ballkon i madh. Pjeserisht e mobiluar. Ndertim i ri, 7500000 Lek i diskutueshe...

7.500.000 Lek | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
TEK TRESHI, rr. "Princ Vidi", nr.1, shtylla 3, tek Lugu, shitet shtepi private 2 kateshe, kati I, magazine, 100m...

  20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
VALIAS i Vjeter, shitet shtepi private , 100m2, dy kateshe, me oborr, me dokumenta te rregullta,...

75.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
DURRES, prane fabrikes se makaronave, prane rr. kryesore, jepet me qera vile, 500m2, 3 kateshe, +...

1.200 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Rr. “Artan Lenja”, 50m prane ing Ndertimit, (shkallet me dalje ne trotuar te rruges), shitet vile 2 kateshe, sip. trualli 138.4m², kati I lokal...

320.000 Euro | 20/10/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 183 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 7 e 13