Kërkimi
Durres perballe Kompleksit Xixa Data e publikimit online:  18/04/2013


 
Durres, perballe Kompleksit Xixa, 1+1, prroi Agait, shitet ne pallat 3 katesh ap. 2+1 dhe 1+1, me hipotek.Çimimi. 290 €/m².


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672224801/0695471201

Njoftim i vendosur më:  18/04/2013
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shitet garsoniere dhe 1+1-DURRES


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".