Kërkimi
 
Të pranishëm 59 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
   
Kerkohet nje vajze per ndarje qeraje te nje ap. , 2+1, e kompletuar. Adresa: Rr. "Qemal Stafa", 5000 Lek secili

5.000 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOJ NJE VAJZE per ndarje qeraje te nje ap, 2+1, I kompletuar. Adresa: Tek Xhamlliku, 4500 Lek secili

4.500 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET NJE VAJZE PER NDARJE QERAJE, AP.2+1, E KOMPLETUAR. 10.000 LEKE ADRESA: NE QENDER TE TIRANES, PRANE 15 KATESHIT.

  03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHEN 2-3 VAJZA, PER NDARJE QERAJE, SHTEPI PRIVATE. UJE DHE DRITA NUK JANE TE PERFSHIRA NE ÇMIM. ADRESA: MBRAPA KAONV...

7.500 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHEN 2 VAJZA per ndarje qeraje, te nje shtepie 1+1, kati I i nje shtepie 2-kateshe, 40m². E kompletuar. Adresa: r...

5.000 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Qyteti Studenti jepet me qera apartament, kerkoj nje vajze per ndarje qeraje. Shtepia eshte e kompletuar. Uje drita...

3.000 Lekë | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET NJE VAJZE per ndarje qeraje, te nje apartamenti 1+1. Adresa: "Rruga e Dibres", prane "Aldent", 8000 Lek secili

8.000 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHEN 2 VAJZA, per ndarje qeraje, preferohet te jene shoqe. Adresa: Unaza e Re, perballe bar Unik, 70000 Lek

70.000 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET NJE VAJZE per ndarje qeraje, te nje shtepie 2+1 me oborr. E kompletuar. uje, drita te perfshira ne cmim. Adres...

14.000 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHEN 2 VAJZA, per ndarje qeraje, te nje ap. 1+1. I kompletuar. Brenda banon nje zonje 65 vjec. Adresa: Rr. "Hoxha ...

7.000 Lek | 03/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHEN 2 VAJZA, per ndarje qeraje. Uje dhe drita te perfshira ne cmim. Adresa: Unaza e Re, perballe Rolandit, 7000 L...

7.000 Lek | 02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET NJE VAJZE per ndarje qeraje, te nje apartamenti 1+1, i mobiluar, (aktualisht banon nje vajze). Adresa:Tek Qyte...

7.500 Lek | 02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
 
KERKOHEN 2 VAJZA PER CDO DHOME NE TOTAL JANE TRE DHOMA DHE AMBJENTET E TJERA TE PERBASHKTA DHE TE BOLLSHME. ADRESA: T...

  02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET 1 VAJZE, per ndarje qeraje, te nje ap. 2+1. Apartament i ri, kati VI, i mobiluar. Adresa: Komuna e Parisit, 7...

7.500 Lek | 02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkoj nje vajze Per ndarje qeraje 100m poshte spitalit Amerikan2, jepet me qera Kati I, kuzhine e kompletuar, 1 dhom...

6.000 Lekë | 02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 59 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4