Kërkimi
Korçe lagja 1 rr. ‘Bilbilave” nr. 24 shitet vile 2-kateshe Data e publikimit online:  19/04/2013


 
Korçe, lagja 1, rr. ‘Bilbilave”, nr. 24, shitet vile 2-kateshe, sip. kati 84m² + bodrum nentoke me sip. rreth 40m², oborr para 130m², 2 veranda, vend parkimi per makine + magazine 16m², sip. totale 200m². Ambiente te mobiluara bashkohore, oborr me gjelberim, aredim i kohes. Dokumenta te rregullta, çertifikate pronesie, me hipoteke. Çmimi 18 milion leke i diskutueshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697323597

Njoftim i vendosur më:  19/04/2013
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shes shtëpi dhe vila-KORÇË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".