Kërkimi
Ne qender te Tiranes Data e publikimit online:  15/06/2012


 
Ne qender te Tiranes, jepet me qera, prane ish kafe Flora, shtepi private 1+1, pjeserishe e mobiluar, uje dhe drita 24h, 13000 Lek

çmimi: 13.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684639835

Njoftim i vendosur më:  15/06/2012
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".