Kërkimi
Blv. “Zhan Dark” Data e publikimit online:  18/04/2013


 
Blv. “Zhan Dark”, prane ish Ekspozita Shqiperia Sot, buze rruge, jepet me qera ambient 100m², i pershtatshem per aktivitete te ndryshme tregetare. Çmimi 90.000 leke, (garanci per 2 muaj).


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0674061390

Njoftim i vendosur më:  16/04/2013
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".