Kërkimi
Rruga Nikël Data e publikimit online:  03/02/2014


 
Rruga Nikël, përballë Rinasit, shitet tokë arë, sip. 15.000m², me rrugë të asfaltuar. 15 Euro/m², ujë e drita 24h. Ndahet dhe përgjysëm,e përshtatshëm për punishte plasmasi dhe për punishte të tjera.Çmimi 15 €/m² i diskutueshëm.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  0682194684

Njoftim i vendosur më:  03/02/2014
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Gjithçka për trojet-Shes troje-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".