Kërkimi
Sauk Data e publikimit online:  24/03/2014


 
Sauk, Mjull Bathore, shitet toke, 3000m², dokumenta te rregullta, I pershtatshe per vila ose biznese te ndryeshme. 120.000 E.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0664047046/0664047044

Njoftim i vendosur më:  24/03/2014
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Gjithçka për trojet-Shes troje-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".