Kërkimi
Ne Rrembec se Korçes Data e publikimit online:  29/05/2013


 
Ne Rrembec se Korçes, shitet truall, sip. 1614m², dokumenta te rregullta. 2.7 milion leke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692293688

Njoftim i vendosur më:  29/05/2013
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Gjithçka për trojet-Shes troje-KORÇË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".