Kërkimi
Bejme punime gipsi Data e publikimit online:  27/05/2013


 
Bejme punime gipsi, tavane te varura, lyerje, parket, kartonxhez. Çmime te arsyeshme


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697329512

Njoftim i vendosur më:  27/05/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Shërbime të ndryshme


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".