Kërkimi
Ofrojme Transport Data e publikimit online:  12/07/2012


 
Ofrojme Transport mallrash Greqi-Shqiperi dhe Shqiperi-Greqi, dokumenta te rregullta.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  00306943278652
Celular:  0695259204 / 0696564595

Njoftim i vendosur më:  12/07/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Shërbime të ndryshme


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".