Kërkimi
Kopshti "Princi I Kaltër" Data e publikimit online:  19/06/2012


 
Kopshti "Princi I Kaltër" Kërkon të punësojë 1 Edukatore Të ketë mbaruar Institutin e Lartë Pedagogjik Dega Parashkollorë Me të paktën 2 vjet eksperiencë në kopësht Adresa: Rr "Rexhep Jella", blloku I vilave, Selite.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684085242

Njoftim i vendosur më:  19/06/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Edukatore


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".