Kërkimi
“UDHA E SHKRONJAVE” CAMBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL Data e publikimit online:  14/03/2014


 
“UDHA E SHKRONJAVE” CAMBRIDGE INTERNATIONAL SCHOOL Kerkon te punesoje Mesues matematike me njohuri te mira te gjuhes Angleze Adresa: Rr. “Qemal Stafa”, nr. 226, tek pazari i ri, 30m para shkolles se Kuqe e-mail: arturshkurti@gmail.com


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692076068

Njoftim i vendosur më:  12/03/2014
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kurse-Mësues dhe kurse gjuhësh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".