Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 11 Njoftime Faqja 1 e 1
   
KOMPLEKSI "KRISTI" Kerkon Barist/e Me eksperience pune Paga shume e kenaqshme Adresa: Shengjin

  29/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
"HORIZONTI BORSH" Kerkon te punesoje -Kuzhinier Me eksperience pune -Nd/Kuzhinier -Pastruese Sigurohet fjetja dh...

  28/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KOMPANIA “SIDNEJ” SHPK ME QENDER NE BERAT KERKON TE PUNESOJE NE HOTEL “GRAND WHITE CITY” -Banakier/e (M/F) -Kamarier/e restoranti (M/F) Kriteret qe duhet te plotesojne: Te zoteroje gjuhe...

  28/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Agjensia Internaria Kerkon dhe seleksionon per punesim ne sektorin e Asistences dhe Sherbimit Shtepiak per punesim ne Itali, minimumi 3 muaj Perveç pageses mujore, garanton fjetje dhe ushqim. Kerkohet njohja baze e komunikimit ne gjuhen Ita...

  28/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
DURRES RROBAQEPSI SERIOZE FIRME ITALIANE KERKON: PUNETORE PER QEPJE FUSTANESH CILESORE PUNETORE Per makina lineare, 2-tegelesh, syzator Makine vrima-kopsa PUNETORE hekuri per linje dhe perfund...

  27/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
RESTORANT DAVIMAR Kerkon: -Kuzhinier Me eksperience pune, Te njohe edhe gatimet e peshkut, Mosha preferohet deri n...

  26/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SUMMER DREAM NE DHERMI KERKON TE PUNESOJE -KAMARIER -ME EKSPERIENCE PUNE -TE KETE NJOHURI TE GJUHES ANGLEZE

  26/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
AUTO "SHALA" KERKON: MEKANIK-MOTORRIST Mosha 20-35 vjec Paga sipas aftesive Adresa: QERRET- KAVAJE

  26/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET -Minator per miniere Pagesa 160.000 leke -Armator -Punonjes Adresa: Bulqiz

  25/07/16

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR RESTORANT PICERI "CIAO BORSHI" Kerkon Banakier Me eksperience pune Kamarier Bari dhe Restoranti Te komunikoje Anglisht Kuzhin...

  23/07/16

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 11 Njoftime Faqja 1 e 1