Kërkimi
Kerkoj pastruese per shtepi Data e publikimit online:  09/04/2012


 
Kerkoj pastruese per shtepi, 2 here ne jave., mosha 30- 45 vjeç Adresa: Ish stacioni I fundit I Tiranes se Re.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695791191 Club

Njoftim i vendosur më:  09/04/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-Kërkoj punëtore shtëpie


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".