Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1
   
Kerkoj te marr nje baby sitter per kujdesin e nje femije 5 muajsh

  04/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOJ BABY SITTER, PER KUJDESJEN E NJE FEMIJE NE KLASEN E PARE (TE NDIHMOJE EDHE PER MESIMET). NGA E HENA-PREMTE, ORARI...

  04/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkojme DADO per afat pune 1 vjeçare me marrveshje ne mes Dados dhe femijes, mundesi shtese te kontrates edhe per nje vit tjeter. Mosha e femijes qe do...

  04/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOJE NJE BABYSITTER per ne Zvicer.

  02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkojme baby sitter dhe punetore shtepie Mosha: 25 - 35 vjeç. Pagesa 450€/ muji Adresa: Zvicer +41767608922 .

  02/09/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOJE BABYSITTER per mabjtjen e 2 femije shume te vegjel si dhe te shtepise. Pastrim, hekurosje, etj. Adresa: Zvicer

  31/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkohet baby sitter, me eksperience ne kete pune dhe me referenca nga punet e meparshme. Mosha 35-45 vjeç, banesa e saje ...

  28/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesoje baby siter per djalin 1 vjeç. Adresa: Zvicer. Tel; +41762188871 .

  27/08/15

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 8 Njoftime Faqja 1 e 1