Kërkimi
Kerkoj te punesohem Data e publikimit online:  20/03/2013


 
Kerkoj te punesohem ne rrobaqepsi, punoj si kontrollore ne perfundim, kam punuar si hapese pune dhe magaziniere, kam njoihuri ne gjuhen Italisht pasi kam punuar me teknik Italian


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693118372

Njoftim i vendosur më:  20/03/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-Kërkesa për punë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".