Kërkimi
Kerkoj te punesohem Data e publikimit online:  14/02/2012


 
Kerkoj te punesohem si pastruese shtepie, puna 5 dite ne jave.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685440837

Njoftim i vendosur më:  14/02/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-Jam punëtore shtëpie


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".