Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 53 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si shofer ne familje ose ne ndonje kompani. Me eksperience pune 32 vjecare, mosha 52 vjec, zoteroj p...

  07/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
BAR-KAFE "TAHITI" KERKON: BANAKIERE KAMARIERE (FEMER) ME OSE PA EKSPERIENCE PUNE Mosha 20-30 vjece Vetem per turnin e pare Paga 30.000 leke Adresa: Rr. e Gjirit te Lalzit, DURRES

  07/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj Babysitter mosha 45-55, te jete e rregullt dhe familjare per 2 binjake, pagesa shume e mire. Adresa: Zvicer.

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet Nje Punonjese shtepie per ne Paris Mosha 40-50 vjeç Te jete pa prekupime Pagesa e Kenaqshme

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te kujdesem per nje zonje te moshes deri 45-50 vjeç, per turnin e III

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te punesoje babysitter, per nje femije 3 vjec si dhe per punet e shtepise, mosha 24-34 vjec. Adresa: Zvicer paga...

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET Punonjese pastrimi per shtepi, me eksperience pune, mosha deri ne 45 vjeç. Preferohet te jete me ban...

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkohet nje zonje pa preukopime familjare, mosha deri 45 vjeç per kujdesin e nje te moshuareje. Adresa: Rr. "Mine Pe...

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM NJE ZONJE 56 VJEÇ, kerkoje te punesohem si kujdestare per te moshuar, kam eksperience pune, e interesuar per naten

  06/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET PUNETORE SHTEPIE 25-35 vjec pa preokupime familjare. Puna 8-orarsh. Paga e kenaqshme. Preferohet me banim afer zones ...

  05/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
DURRES "PRO Wood" sh.p.k KERKON: USTA MARANGOZ ME EKSPERIENCE PUNE NE FUSHEN E MOBILERISE Kushte pune shume te mira Adresa: Rr. "Asti Nushi" Shkozet Durres

  05/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM si kujdestare per te moshuar, nga e hena ne te shtune. Kam eksperience pune

  05/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ AMVISE SHTEPIE e gatuaje shume mire, te beje punet e shtepise, mosha jo me shume se 50 vjec. Adresa e punes: Tirana...

  05/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE PER GATIM, pastrim, kujdesje per femijet te jete me eksperience te gjate pune, mosha mbi 40 vjeç, page e kenaqs...

  05/12/16

Kaloje tek të preferuarit
   
JAM NJE ZONJE 35 VJEÇ, kerkoje te punesohem si punetore shtepie. Te jene te huaj. Kam njohuri te gjuhes italiane. Disponibe...

  05/12/16

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 53 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4