Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 304 Njoftime Fq. ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 14 e 21
   
NJË FIRMË Kërkon të punësojë Djem dhe vajza për ti punësuar në avolxhime elektrike Mosha 18 - 40 vjeç Me ose...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
JAM SIPERMARES PUNE: PER LYERJE, PATINIM, RIPARIME, BEJME PIKTURA NE MURE. OFROHME PUNE TEPER CILESORE DHE ÇMIME TE ARSYESHME

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkojme staf profesionistesh 1. Banakier/e + Kamarier/e (nje person i cili ti mbuloje te dyja keto fusha) 2. Kuzhinier/e, me ek...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkojme staf profesionistesh ne fushen e Turizmit 1. Menaxher/e 2. Recepsionist/e Turni I, II dhe III 3. Ekonomiste Part Time Arsimi i larte i det...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
BUTK ALVIERO Kerkon te punesoje Staf te kualifikuar (Shitese ne dyqane veshjesh dhe Aksesoresh) Te interesuarat ...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
HOTEL VILA ALBA Kerkon te punesoje 1. Kuzhinier/e Preferohen femra Me eksperience pune ne fushen e hotelerise Mo...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR "FAMOUSE" Kerkon te punesoje Kamarier/e Me eksperience pune Paga 15000leke Banakier/e Me eksperience pune...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET -Shitese pastiçerie me eksperience pune Mosha 18-30 vjeç Arsimi i mesem kriter baze

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR KAFE DA VINCI Kerkon te punesoje Kamariere-Banakiere (F) Nje Persone qe ti beje te dyja Adresa: Tek Kompleksi V...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOJ TE PUNESOHEM SI STOMATOLOGE, me eksperience te gjate pune, jam e paisur me liçense. Jam korrekte ne pune. Ju lutem kontaktoni ne:...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR KAFE BAMBO Kerkon Kamarier Me eksperience pune Adresa: Tek kompleksi 100 Vitrinat

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR KAFE "DENI" Kerkon Operator per lloto Me eksperience Pastruese Mosha deri ne 45 vjeç Me eksperience Punon...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
EIFFEL CAFFE KERKON TE PUNEOSJE KAMARIER ME EKSPERIENCE PUNE TE ZOTEROJE GJUHE TE HUAJ ADRESA: RR. "MYSLYM SHY...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
PARUKIERI DORI KERKON: -Estetiste thonjesh Te perdore xhelin dhe manikyr xhelin Te kete paisjet e veta Me eksperience mb...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
   
SHEGA-TRANS SHA (TRANSPORT NDERKOMBETAR MALLRASH) Kerkon te punesoje Drejtues mjeti e te plotesoje kushtet: Te jete i pajisur me patente te tipit CE...

  25/08/15

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 304 Njoftime Fq. ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 14 e 21