Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 203 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 14
   
MY COFFEE Kërkon -Kamarier/-e Me eksperience pune Adresa: Rr. “Bogdanëve”, prapa ish-Samsungut

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
FIRME PRIVATE Kerkon Ekonomiste (F) Me ose pa eksperience pune Kriteret e nevojshme: Te dije Financa 5, progra...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
“ALGAPHARMA” Klinike Mjeksore Estetike Kerkon te punesoje: Mjek te specializuar dhe te diplomuar per estetike Infermiere te specializuar ...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SHKOLLA “VIKTOR HYGO” KËRKON: mësues për lëndën e Gjuhës Frënge mësues për lëndën e Gjuhës Shqipe. Kandidatët duhet të plotësoj...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Firme Ndertimi Steoalb Kerkon Ekonomist Me eksperience pune Adresa: Ish Blloku

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Atelie Kerkon Rrobaqepese te kualifikuar Paga e kenashme

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
A G S, KOMPANI SHERBIMI E CILA USHTRON AKTIVITETIN E SAJ NE FUSHEN E KATERINGUT DHE TE PASTRIMIT KERKON TE PUNESOJE: 1. Kuzhinier/e • Te jete i kualifikuar per kuzhine dhe pajisur me çertifikate. • Te kete eksperien...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR KAFE ARIEL Kerkon Kamarier Me eksperience pune Te dije te punoje dhe banakun Turni I Paga e kenaqshme Ban...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR KAFE Kerkon te punesoje Banakiere Me ose pa eksperience pune Adresa: Kompleksi Lura, rruga burgut

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
DINE Fast / Food / Piceri Kerkon Punonjese Fast/Foodi Me eksperience pune Paga e kenaqshme Adresa: Rr. “Qemal Stafa”, kryq...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
BAR UNIVERS Kerkon te punesoje: Kamarier Me eksperience pune Puna me 2 turne Paga e kenaqshme Adresa: Unaza...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
PICERI ITALIA Kerkon: -Picier Me eksperience pune ne furre druri Paga e kenaqshme Adresa: Kthesa e Kamzes, pra...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
BUTIK PENDIUM Kerkon Shitese Me eksperience te gjate pune ne veshje femerore Paga 30.000-50.000 Leke / Muaj Ek...

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Kerkohet Furrxhi/e 2 Shitese Paga e kenaqshme Adrsa: Rr. “5 Maji”, prane shkolles Tirana Jone

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
   
KERKOHET Usta per Mobileri Adresa: Tek Liqeni, prane Farit

  29/07/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 203 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 14